

## **Board of Directors Retreat**

November 8<sup>th</sup>: 9am-12:00pm TriMet Public Safety Office

Торіс	Speaker	Duration	Time
Opening Remarks	Ozzie Gonzalez & Sam Desue Jr.	10 min	9:00 - 9:10 am
TriMet Attitude and Awareness Survey	JC Vannatta, Kate Gunby (PRR) & Hansini Munasinghe (PRR)	30 min	9:10 - 9:40 am
Attitude and Awareness Findings in Relation to Vision 2030	JC Vannatta	15 min	9:40 - 9:55 am
Break		10 min	9:55 -10:05 am
Safety and Security Considerations	Bonnie Todd, Andrew Wilson & Daniel Blair	40 min	10:05 – 10:45 am
Discussion on Safety and Security	Ozzie Gonzalez	60 min	10:45 – 11:45 am
Next steps & decision-making timeline	Sam Desue Jr.	10 min	11:45 – 11:55 am
Closing Remarks	Ozzie Gonzalez	5 min	11:55 am – 12:00 pm